Forstå Mig...

-Få hjælp til at forstå dit barn. Et tilbud til dig, der har et barn i alderen 7-9 mdr., 17-19 mdr. eller 2½-3½ år.

Her kan du se tre små film om det at være forældre til småbørn. Du kan også tilmelde dig vores forældreworkshops, hvor sundhedsplejesker og pædagoger fra Vejle Kommune dykker dybere ned i temaer som bl.a. selvværd og selvtillid, mad, søvn, og det at være kærlige, tydelige forældre.

At være forælder kan både opleves som berigende, fantastisk, udfordrende og krævende. Et lille barn har brug for at blive forstået, guidet og støttet af sine forældre – og på samme måde kan forældre have brug for at blive forstået, guidet og støttet... Det er her, vi står vi klar!

Barnets følelsesmæssige udvikling er i centrum, når vi i tre små film støtter op om forældreskabet og kommer med eksempler på, hvordan I som forældre kan støtte jeres barn. -Det kan fx være når I skal ud ad døren, når flyverdragten driller eller andre situationer fra hverdagen, som de fleste forældre kender til.

Tag det du kan bruge - og se filmene som en inspiration i dit forældreskab. Der er ingen løftede pegefingre - For der findes ingen færdig opskrift og ikke én metode, der virker for alle.

”Vi fejler og vi fumler og vi famler, men nogle gange kan vi også fejre, at vi lykkedes"

 

Forstå Mig… 7-9 mdr.

Forstå Mig… 17-19 mdr.

Forstå Mig… 2½-3½ år

Sundhedsplejen og Dagtilbud inviterer forældre til børn i alderen 7-9 mdr.,17-19 mdr. og 2½-3½  år i Vejle Kommune til Forældreworkshops Forstå Mig...

Barnets følelsesmæssige udvikling er udgangspunktet for nedenstående workshops, hvor I får en unik mulighed for at forstå jeres barns udvikling, og hvordan reaktioner og konflikter kan tackles.

Det vil være med til at styrke jeres forældreskab, jeres barns selvværd, samt hjælpe barnet til at mestre livet i samspillet med andre.

Forstå Mig… Forældreworkshop 7-9 mdr.          8/9 og 22/9 2021 kl. 19-21
Forstå Mig… Forældreworkshop 17-19 mdr.       6/9 og 20/9 2021 kl. 19-21
Forstå Mig… Forældreworkshop 2½-3½ år.       7/9 og 21/9 2021 kl. 19-21

Tilmelding efter ’først til mølle’ – og senest 1/9 2021.

Send os en mail med dit navn, telefonnummer og dit barns fødselsdato.
Angiv også hvilken workshop du gerne vil tilmeldes.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Sundhedsplejen på tlf.: 76 81 55 75

Vi inviterer til Forstå Mig… Forældreworkshops igen til januar og april 2022.