Forstå Mig...

Sundhedsplejen og Dagtilbud inviterer forældre til børn i alderen 7-9 mdr.,17-19 mdr. og 2½ - 3½ år til forældreaftener.

På de to sammenhængende aftener vil I møde en sundhedsplejerske og en pædagog, som vil give jer et indblik i jeres børns følelsesliv. Der vil være tid til refleksion og drøftelser med andre forældre. 
Vi ser gerne, at begge forældre deltager hvis muligt. For at give rum til refleksion og plads til samtalen er forældreaftenerne uden børn. 
Når I tilmelder jer, siger I ja til at deltage begge aftener. 

7-9 måneder:      Torsdag 22. september + torsdag 6. oktober kl. 16-18

17-19 måneder:   Tirsdag 13. september + tirsdag 27. september kl. 19-21

2½ -3½ år:         Torsdag 8. september + torsdag 22. september kl. 19-21

Det foregår i Sundhedsplejens mødelokale "Væksten" på Vestbygården, Nyboesgade 35B, 2. etage i Vejle

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Sundhedsplejen, hvor du skriver hvilket hold, du er interesseret i + dit barns fødselsdato + dit tlf. nr. 

Sundhedsplejen
Send e-mail

Forstå Mig… 7-9 mdr.

Forstå Mig… 17-19 mdr.

Forstå Mig… 2½-3½ år

Barnets følelsesmæssige udvikling er i centrum, når vi i tre små film støtter op om forældreskabet og kommer med eksempler på, hvordan I som forældre kan støtte jeres barn. -Det kan være når I skal ud ad døren, når flyverdragten driller eller andre situationer fra hverdagen, som de fleste forældre kender til.

Tag det du kan bruge - og se filmene som en inspiration i dit forældreskab. Der er ingen løftede pegefingre - For der findes ingen færdig opskrift og ikke én metode, der virker for alle.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Sundhedsplejen på tlf.: 76 81 55 75